Με το “Χαμόγελο” της Βασιλικής
14
November
2013

Η συνάντηση ορίστηκε τον περασμένο Μάιο,μέσα στις μυρωδιές της Άνοιξης και την προσμονή του καλοκαιριού. Γνωρίσαμε την Βασιλική,συζητήσαμε και αφουγκραστήκαμε,τις ίδιες απόψεις,τα πιστεύω,τις οπτικές που παρατηρούμε τον κόσμο γενικότερα.Αντιληφθήκαμε, πως δεν έχουμε να κάνουμε με μία καλλιτέχνη,αλλά με ένα κορίτσι που ξέρει να δημιουργεί.

 

Μας μεταλαμπάδευσε το χαμόγελό της και εμείς,ως Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, το μοιράσαμε σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας μέσα από την φιλοξενία του πολυιατρείου Ιπποκράτης από το Χαμόγελο του Παιδιού,που προσέφερε δωρεάν προληπτική ιατρική από παιδίατρο,οδοντίατρο,οφθαλμίατρο και ωτολαρυγγολόγο σε περίπου 140 μαθητές της περιοχή μας.

 

Η Βασιλική, με την Λυδία και τον Κωνσταντίνο,μας ταξίδεψαν στα παιδικά μας χρόνια,στην παράδοση,στο σήμερα και το αύριο. Οι νότες της μουσικής που μας χάρισαν,εμπλούτισαν την προσπάθειά μας,ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Στις 11 με 14 Νοεμβρίου,το χωριό μας,γέμισε χαμόγελα,στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο,ένα μήνυμα ζωντανής διάθεσης και προσφοράς στον τόπο που μεγαλώσαμε.Ένα μήνυμα ελπίδας καί αδιάλειπτης προσπάθειας για να καταφέρουμε να γίνουν πράξη τα όνειρά μας.

-Με δυό “καλάζνικωφ” με αναγκάσαν να λατρέψω τη ζωή μου κι έπειτα σκέφτηκα ό,τι κι αν πάρουν εγώ έχω την Ψυχή μου.

 

Σε ευχαριστούμε Βασιλική!

Dimitris
  • 3177 Views
  • Comments are closed.