Συλλογή τροφίμων για το ”Χαμόγελο του Παιδιού”
10
May
2014

Τον περασμένο Νοέμβριο, φιλοξενήσαμε στην περιοχή μας, το κινητό πολυιατρείο “Ιπποκράτης” από το Χαμόγελο του Παιδιού, προσφέροντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου των σχολείων Πελασγίας και Γλύφας.

 

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” αυτήν την στιγμή μας χρειάζεται!

 

Θέλοντας να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας απέναντί του, για τις παροχές που μας προσέφερε και συνάμα να στηρίξουμε την δράση του, προχωράμε για το επόμενο χρονικό διάστημα έως το τέλος Απριλίου, την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών, για όλα τα παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη, σε αυτήν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε. Τα είδη που χρειαζόμαστε βρίσκονται στον παρακάτω κατάλογο.

 

Συμμέτοχους σε αυτήν την προσπάθειά μας, έχουμε τα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μπακάλικα) της περιοχή μας, όπου βρίσκονται καλάθια συλλογής των απαραίτητων αγαθών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6983788724 (Βασίλης).

Ας χαρίσουμε από το υστέρημα μας το χαμόγελο στα παιδιά και τις οικογένειές τους, που το έχουν πραγματική ανάγκη αυτήν την περίοδο.

 

—————————————

 

 

Αν μη τι άλλο,η οικονομική κρίση μέσα από τις περικοπές σε μισθούς,συντάξεις,ανεργία μας έχει αγγίξει όλους μας,έχει αγγίξει το κάθε σπίτι ξεχωριστά.Παρόλο αυτά,είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το κάλεσμα μας,για την συλλογή τροφίμων με αποδέκτη το ”Χαμόγελο του Παιδιού”,η ανταπόκριση ήταν κάτι μη αναμενόμενη.

 

Σχεδόν πάνω από 10 κιβώτια τροφίμων,απορρυπαντικών και ειδών υγιεινής μαζεύτηκαν.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την στήριξη σας στην προσπάθεια μας,καθώς και τα τοπικά Super Market και παντοπωλεία που συνέβαλαν εξίσου στο εγχείρημα αυτό.

 

Αξίζει να τονίσουμε την άμεση ανταπόκριση και στήριξη που είχαμε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλύφας που με την σειρά της ενεργοποίησε τους κατοίκους της περιοχής ενισχύοντας την δράση μας.Πραγματικά τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

 

Ας έχουμε όλοι κατά νου,πως στις μέρες μας,ο συνάνθρωπος μας έχει την ανάγκη μας και την βοήθεια μας.Με την δράση αυτή,χαρίζουμε έστω και για λίγο το Χαμόγελο σε οικογένειες και παιδιά,που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimitris
  • 3629 Views
  • Comments are closed.