Πρεμέτης Ιωάννης
Το να μιλήσεις για τον εαυτό σου είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ας το πάμε από την αρχή…

Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΤΕΙ), πραγματοποιώντας μεταπτυχιακή εξειδίκευση στον ίδιο τομέα (Μ.Β.Α). Παράλληλα, βρίσκομαι στην φάση ολοκλήρωσης του δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου “Εκπαίδευση Ενηλίκων” από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο στόχος, πολλών από εμάς, ήταν το πώς θα φύγουμε από το χωριό, ν απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειές του και ταυτόχρονα, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, τόπους, να αλλάξουμε νοοτροπία, γενικότερα.
Να που η ζωή τα φέρνει πάνω-κάτω και ξανα-επιστρέφουμε πίσω στον τόπο μας.
Η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις αρχές του 2011,(Δημ. σύμβουλος Δ.Στυλίδας), με έκανε να βρεθώ μπροστά σε σταυροδρόμι. Πορεία προς την πεπατημένη ή στροφή από τα καθιερώμενα;
Επέλεξα διαφορετική οδό..
Η “Πρωτοβουλία Νέων”, υπήρξε ένα όνειρο, συνέχισε σε σκέψη, μετουσιώθηκε σε πράξη. Οι νέοι-νέες του τόπου μας, αποτελούν το μέλλον, την ελπίδα, την αισιόδοξη προοπτική για κάτι διαφορετικό, για κάτι καλύτερο.

Αφιερωμένη η προσπάθεια αυτή, σε ένα φιλαράκι, που του εκμυστηρεύτηκα την σκέψη μου, αλλά μ’ άφησε μόνο, για διαφορετικό ταξίδι. (Κ.Κ-19/8/2012)