Πελασγία: Ανθρώπων δρώμενα και αναμνήσεις
19
April
2015

Πριν από 2 μήνες, και ενώ ξεκινούσαμε τον σχεδιασμού του φωτογραφικού διαγωνισμού “Φωτογραφί…Ζω τον τόπο μου:Πελασγία”, προέκυψε η ιδέα της έκθεσης των παλιών φωτογραφιών “Πελασγία:Ανθρώπων δρώμενα και αναμνήσεις”, την περίοδο του Πάσχα.
 
Από την Κυριακή των Βαΐων (5/4) έως και την Κυριακή του Θωμά (19/4), η επισκεψιμότητα στον χώρο της έκθεσης (Παλιό Δημοτικό Σχολείο) ντόπιων κατοίκων αλλά και επισκεπτών ήταν εκπληκτική και μη αναμενόμενη.
Η ανταπόκριση και η ευρεία αποδοχή μιας έκθεσης, που σχεδιάστηκε ερασιτεχνικά, με όρεξη και μεράκι, μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και συνάμα, μας δίνει την δύναμη για την συνέχεια, καθώς ολοκληρώσαμε το 1/3 της σκέψης μας.
 
Βαθύτερος στόχος μας, αποτελεί η έκδοση φωτογραφικού λευκώματος, με αφιέρωμα στην Πελασγία.
Ο χρονικός ορίζοντας, που έχουμε θέσει, για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος μας, είναι εντός των επερχόμενων καλοκαιρινών μηνών.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά, για την ανταπόκρισή σας, στο να μας “δανείσετε” στιγμές και αναμνήσεις μιας ζωής.Δρώμενα και ιστορίες, που έμειναν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο, και που μας υπενθυμίζουν πώς η Πελασγία έχει ιστορία, που δεν ξεχνιέται.
 

Dimitris
  • 3619 Views
  • Comments are closed.