”Καθαρίζουμε την Μεσόγειο 2014”-Παραλία Αγ.Γεωργίου
02
June
2014

 

 

Η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρίστε τη Μεσόγειο 2014, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πελασγίας και το δίκτυο Μεσόγειος SOS, που φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια συνεχούς και δυναμικής υλοποίησης.

 

Η πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού ακτών,βυθού και φυσικών περιοχών  ”ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ”συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών, για τις πολυποίκιλες πιέσεις που υφίστανται στο παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον εξαιτίας των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων.

 

Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014,στις 7:00 το απόγευμα και το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στις 9:00 το πρωί, ξεκινάμε εθελοντικούς καθαρισμούς με αφετηρία την παραλία του Αγ.Γεωργίου και θα συνεχίσουμε σε όλη την παράκτια ζώνη της Κοινότητας Πελασγίας.Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν καθαρισμοί σε Τσαπουρνιά, Μέλεο,Λιμανάκι και Λιασίκι.

 

Ελάτε με την οικογένεια,τους φίλους,τους συμμαθητές,τους συναδέλφους σας να καθαρίσουμε τις ακτές της περιοχής μας και να στείλουμε το μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής για την προστασία του φυσικού μας κεφαλαίου.

 

Dimitris
  • 3489 Views
  • Comments are closed.