Στηρίξτε την δράση μας-Ηλεκτρονικό Bazaar
06
June
2014

Σχεδόν 2 μήνες πριν, διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία πασχαλινό Bazaar ,στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με σκοπό την αφενός χρηματοδότηση των επόμενων δράσεων μας που αφορούσαν την διαμόρφωση του χώρου που θα στεγάσει την δανειστική βιβλιοθήκη αλλά και την συντήρηση των παιδικών χαρών της περιοχής μας και αφετέρου την στήριξη των ντόπιων δημιουργών και εκθετών.

 

Για πρώτη φορά, διοργανώνουμε κάτι τέτοιο, είμαστε ικανοποιημένοι, από το αποτέλεσμα που καταφέραμε. Κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το ποσό των 297€.

 

Επειδή, θέλουμε να φέρουμε εις πέρα τον στόχο μας, αποφασίσαμε με την βοήθεια ντόπιων εκθετών να λειτουργήσουμε μέσω από το pelasgiaendrasi.gr το ηλεκτρονικό bazzar,με κοσμήματα, σαπούνια, κεριά και άλλες τοπικές δημιουργίες.

 

Ενισχύστε την προσπάθεια μας και ταυτόχρονα στηρίξτε τους δημιουργούς και εκθέτες της περιοχής μας. Επισκεφθείτε το pelasgiaendrasi.gr και διαλέξτε το δώρο για εσάς ή τους φίλους σας.

 

Για παραγγελίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@pelasgiaendrasi.gr ή στο τηλ.6974269213 ή στο 6975790427 (Δημήτρης).

 

Όποιος ενδιαφερόμενος εκθέτης η δημιουργός επιθυμεί να συμμετέχει στο ηλεκτρονικό bazaar ,είμαστε στην διάθεση σας μέσα από το info@pelasgiaendrasi.gr ή στο τηλ 6974269213 ή 6975790427 (Δημήτρης)

 

 

Κάνοντας click (κλικ) πάνω στην εικόνα(προφίλ) του κάθε εκθέτη,έχετε την δυνατότητα να δείτε τις δημιουργίες του με τον κωδικό και την τιμή τους.

 

 

”Ηρώ”Χειροποίητα Κοσμήματα                         Lia Κόσμημα                                           Stevia Art

                        

 

        Ξυνέλη Αργυρώ                                        Crazy Jazzy                       Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας

              

Dimitris
  • 4544 Views
  • Comments are closed.