Θεατρική Παράσταση ”Ψάρι στα Χείλη”
17
August
2014

Μία άγρια νύχτα…
Ένα ζευγάρι,μια Σουηδέζα και τρεις απρόσκλητοι επισκέπτες..
Η φράση ”ΜΟΥ ΕΨΗΣΕΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ”, μας οδηγεί συνειρμικά σε σκέψεις,εικόνες,υποθέσεις και προσωπικές ιστορίες.

 

Το ”ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ”είναι ένα έργο, τόσο επηρεασμένο από την σημερινή πραγματικότητα, όσο και από τα κλασικά έργα του παγκόσμιου θεάτρου. Βγάζει έναν έντονο προβληματισμό για την ευκολία που τα σημερινά ζευγάρια χωρίζουν και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις μέσα από καταστάσεις και γεγονότα που όλοι μας λίγο-πολύ, έχουμε ζήσει.

 

Καταφέρνει μάλιστα να υπερτονίζει τη θεματολογία του με σεξπιρικές πινελιές και να μεταφέρεται με ευκολία από το τώρα, στο παρελθόν.

 

Το ”ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ” διασκεδάζει και προβληματίζει, ξεπερνώντας τα στενά όρια της νεοελληνικής ηθογραφίας. Σε κάνει να γελάς αβίαστα, αλλά και να σκέφτεσαι το χτες, το σήμερα, το αύριο.

 

Το ερώτημα που γεννάται είναι αν αξίζει να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στον/στην σύντροφο μας. Αν δυσκολευτείτε να απαντήσετε, θα σας βοηθήσουμε εμείς με τους άλλους από μηχανής θεούς μας. Μικρούς αλλά λειτουργικούς.

 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την πρεμιέρα της παράστασης στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πελασγίας και ακολούθησε το Φεστιβάλ Βαθυκοίλου και το κτίριο ΟΣΚ στη Στυλίδα, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και χρημάτων για την ενίσχυση των μαθητών των δημοτικών του Δήμου σε συνεργασία με τον Δήμο Στυλίδας.

 

Dimitris
  • 3737 Views
  • Comments are closed.